Net-Works

Een inclusief bedrijf met een positieve maatschappelijke, zakelijke en milieu-impact

Waarom is een inclusief bedrijf belangrijk?

We staan aan de vooravond van een industriële revolutie.

Bedrijven die zich traditioneel alleen maar bezighouden met het maken van winst, leggen het vandaag af op een concurrerende markt tegen bedrijven die begrijpen dat ondernemingen van de toekomst maatschappelijk verantwoorde innovatie van de toeleveringsketen nastreven.

Een inclusieve onderneming is een winstgevend bedrijf dat banen creëert in gemeenschappen met lage inkomens: hetzij rechtstreeks, hetzij door een ontwikkelingsgroep deel uit te laten maken van de waardeketen. Dit resulteert in een sociaal-economische en een milieu-impact.

Interface zet zich in het kader van Mission Zero® in om niet langer afhankelijk te zijn van grondstoffen die gebaseerd zijn op fossiele brandstoffen in de toeleveringsketens. Net-Works is een unieke oplossing. Dankzij de innovatieve nieuwe bron van gerecyclede nylon-6-garen kan niet alleen Interface zijn duurzaamheidsstrategie uitvoeren, maar worden ook enkele van de armste bevolkingsgroepen ter wereld ondersteund en beloond voor het beschermen van hun natuurlijke omgeving.

Dat is positief voor het bedrijfsleven. Dat is positief voor de mensen. Dat is positief voor het milieu.

Er is een klein, maar groeiend aantal bedrijven en organisaties dat zich bezighoudt met de toekomst van een inclusieve bedrijfsvoering. Hieronder staan enkele voorbeelden.

Choose language

You appear to be viewing the website from within Japan.
Please select your language.

言語を選択

あなたは、日本国内から当ウェブサイトを閲覧しようとしてい ます。 表示する言語を選択してください。